Termeni si conditii hosting NetSilvania.com

Termeni de utilizare

Acestea sunt regulile de utilizare aplicabile serviciile noastre și abonaților noștri, în conformitate cu politicile de utilizare  NetSilvania.com .  Utilizarea serviciilor contractate inseamna sunteți de acord cu următoarele condiții:

1) Cuprins

Serviciile oferite de NetSilvania.com ar trebui folosite numai in scopuri legale. Utilizarea oricarui serviciu contractat cu NetSilvania.com care incalca orice lege locală, națională sau internațională este strict interzisă.
În timp ce foloseste serviciile contractate la NetSilvania.com abonatul sau clientul nu va:
Disemina sau transmite orice informație ilegal, abuziv, defăimător, rasist, infracțiune, sau orice altă informație care face obiecție probabil, fie prin fotografii, text, bannere sau link-uri către pagini externe, precum și publica, transmite, reproduce, distribuie sau exploata orice informație sau software care conține un virus sau alt component nociv, software sau alt material nu originale (piratate) încalcă drepturile de autor, publică sau furnizează materiale sau resurse pe hacking, cracking, sau alte informații care NetSilvania consideră nepotrivit. Orice utilizare a sistemului în scopuri ilegale, Netsilvania este autorizata să suspende acele servicii contractate fără preaviz.

2) Refuzul sau revocarea serviciului

NetSilvania.com isi rezerva dreptul de a refuza sau anula serviciile contractate de abonat, cu sau fără preaviz în cazul în care abonatul se angaja în orice comportament sau activitate care sunt considerate abuz, sau încălcare a oricăreia dintre termenii, normele și condițiile de aici expuse cu sau fără notificare, și nici o responsabilitate pentru orice consecințe care pot rezulta din aceasta cauza.

3) Programe și script-uri

În cazul conturilor de hosting care au permisiuni de executare si de rulare a programelor sau a scripturilor, abonatul poate instala și rula scripturi necesare. Cu toate acestea, NetSilvania.com își rezervă dreptul de a dezactiva orice script sau program instalat de abonat care afectează funcționarea normală a serverelor sau afecteaza alți clienți, site-uri de pe același hosting, server, retea.

4) Fișiere si Distribuție

Site-uri web al căror scop este distribuția de fișiere (de exemplu,. Galerii foto, MP3, biblioteci de programe, filme, etc.) vor fi luate în considerare de la caz la caz.
Un site poate fi considerat in aceasta categorie, de asemenea, atunci când mai mult de 20% din conținutul său este dedicat fișierelor pentru distributie.

5) Consum de trafic (lățime de bandă)

In cazul pachetelor de gazduire care includ o anumită cantitate de trafic lunar, dacă depășiți limita de transfer veti fi informat pe mail cu privire la suspendarea serviciului pana la urmatorul ciclu de facturare/contorizare. In cazul în care site-ul dvs. depășeste frecvent traficul alocat contului  puteți comanda un pachet cu o rată mai mare de transfer și pentru a preveni eventualele blocaje serviciu web.

6) Spam sau trimiterea de mailuri nedorite

NetSilvania.com nu autorizează, nu susține și nu aprobă și respinge toate tipurile de trimitere masiva de e-mailuri nesolicitate. Oricine își asumă astfel de acte, va fi suspendat imediat fara a putea beneficia de returnarea sumei platite. Acceptarea acestor termeni si conditii, utilizatorul este de acord să respecte acest standard.În caz de nerespectare acestea, utilizatorul responsabil de daune și daunele ocazionate.

8) Observații

NetSilvania.com păstreaza confidențialitatea și securitatea informațiilor furnizate de către abonat pentru colectarea serviciului, așa cum este descris în Legea privind protecția datelor.
NetSilvania.com va folosi aceste date doar pentru a putea sta in legatura cu clientii sai si nu va instraina Niciodata detalii cu privire la clientii NetSilvania, cu excepția cazului in care avem acceptarea expresă a abonatului. Notificarea de schimbare a prețurilor sau caracteristici ale serviciilor oferite sau notificările interne dintre abonat și NetSilvania.com este exclusă.

9) Pierderea de date

Netsilvania nu este responsabil pentru pierderea de date cauzate de utilizatori, eșecuri în sistemul nostru sau actualizări de pe serverele noastre. Este responsabilitatea dumneavoastră să păstrați o copie de rezervă (backup) a site-ului Dvs. Acest lucru este, de asemenea, responsabilitatea dumneavoastră să țină sub pază mailuri de la sistemul de webmail.

10- Întârzieri în transferul domenii.

NetSilvania.com nu este responsabila pentru întârzieri în înregistrări de domenii și transferuri de DNS cauzate de terți sau de către utilizatorul care achiziționează serviciile noastre.

11. Plăți și termenele limită

Dispuneti de 7 zile pentru a face plăți după data de reînnoirea a pachetelor contractate de dumneavoastră, si implicit dupa termenul de 7 zile de reînnoire, serviciul dvs. va fi suspendat temporar.
În absența de plată de 10 zile calendaristice de la data scadenta a plății, pe langa suspendare poate contine și o taxă de reconectare  in moneda în care realizati plată, și dupa  7 zile , în cazul în care nu există dovada platii, aceasta va duce la eliminarea corespunzătoare a tuturor informațiilor găzduite pe serverele NetSilvania si contul se inchide.
Plata serviciu se face in avans lunar, semestrial sau anual, după cum este indicat în pachetul detaliat.

12. Modificări

NetSilvania.com isi rezerva dreptul de a face modificări la caracteristicile și prețurile planurilor și serviciilor oferite. Toate notificările care afectează caracteristicile tehnice ale serviciilor oferite va avea loc direct prin intermediul site-ului nostru www.netsilvania.com sau pe e-mail.
Condițiile și normele stabilite aici pot fi modificate de catre NetSilvania ori de cate ori este nevoie fara sa se oblige la notificarea cilentilor/abonatilor.

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *